Euregio-Show 2019

Geachte Kleindierliefhebber,

Onderstaand bericht hebben we ontvangen en willen we op deze manier, via onze website, delen met onze leden.

Hierbij ontvangt u van ons de digitale Vraagprogramma van de Euregioshow, welke wordt gehouden van 8 tot 10 November a.s.

Dit jaar is er een unieke samenwerking tussen de 3 lokale verenigingen te weten W38 konijnen vereniging Bocholt, Vogelliefhebbers Bocholt en KDV Euregio. Op deze wijze komen er 3 groepen samen op de tentoonstelling.
Zie ook onze website: www.euregioshow.eu en www.ktv-euregio.eu

De Euregioshow vindt plaats in de AA-See-Halle zoals u de afgelopen jaren van ons al gewend was.
Adres:
Hochfeldstraße 52
46379 Bocholt

Wij streven er naar om het milieu zo veel mogelijk te sparen, inschrijfformulieren kunnen ook per mail aan ons verzonden worden. Mail adres is: Basia.henk@kpnplanet.nl

Het inschrijfformulier in PDF kunt u op uw computer invullen door op de juiste vakken te klikken die u normaal zou invullen met de hand. De tekst wordt na mate u meer invult kleiner dus alles past er in.

Uiteraard hoop ik, dat er positief gereageerd gaat worden op deze wijze van communicatie, maar stelt u er geen prijs op in de toekomst ons vraagprogramma op deze manier te ontvangen, dan kunt u mij dit natuurlijk altijd melden.

Heeft u ook een digitaal vraagprogramma of organiseert u iets wat interessant is, dan kunt deze graag aan ons sturen en dan brengen wij deze bij onze leden en contacten onder de aandacht.

Het is natuurlijk uw goed recht om met deze mail te doen wat u wilt, maar wij hopen natuurlijk, dat deze mail door u verder verspreid wordt onder bekende, zodat zij in de gelegenheid worden gesteld om bij ons in te sturen

Hopelijk tot ziens op de Euregioshow
Mvg,
Henk Lubbers
Euregioshow

Icoon

euregioshow 2019 1.48 MB 4 downloads