Alle lof voor tatoeëerder

Beste allemaal, ze zijn getatoeëerd alle veertien op twee na, die waren een paar weken daarvoor verkocht, en daar kriebelde het. De beste man vroeg aan mij, wat kost het tatoeëren ik vertelde hem dat hij dan lid moest worden van KLN en een plaatselijke vereniging in de buurt daar het tatoeëren niet zomaar kan. Mijn man en ik weer in overleg, kistje hier kistje daar ik zag overal kistjes ja echt waar.

Ik heb gesproken met Rudy Pauwels, voorzitter van de Belgische ras vereniging waar ik ook al enige tijd lid van ben. Hij vertelde mij dat men in België zelf de konijnen tatoeëert en dat men dit zelfs nog een week voor de show doet. En niet omdat ik geen vertrouwen heb in onze tatoeëerder het ging puur om het kistje het onbekende en dat het virus waar iedereen helemaal gek mee wordt gemaakt, nee zomaar een griepje is het niet, maar zolang men gezond verstand gebruikt is er weinig aan de hand.

Uiteindelijk toch de stap genomen om ze toch te laten tatoeëren het vertrouwen in de tatoeëerder het verhaal van de man die twee ongetatoeërde dieren kocht en ze waarschijnlijk gaat voorzien van een eigen nummer, en de shows of ze nu wel of niet door gaan, hebben wij de dieren bij de tatoeëerder gebracht en na een uurtje weer opgehaald, ik was wel nerveus moet je weten. 

De gedachten speelden wel door mijn hoofd, wat als er iets gebeurd bla bla bla, misschien herkent iemand het gevoel. Ik was dan ook enorm blij dat ze weer thuis waren, ik bedoel je hebt toch twee bijzondere ras konijnen om je heen.Maar de tatoeëerder van onze vereniging krijgt van mij alle lof. We zijn nu een week verder en er is er niet een die er iets aan over gehouden heeft.
Over een paar weken komt er nog een nestje van drie stuks😉.

Met vriendelijk sport groet,
Jolanda

VPKV