Nestje witte Belgische Hazen

Hallo allemaal,
Weer een positieve foto voor onze websitešŸ˜‰.Gisteren is er weer een nestje witte Belgische hazen geboren, maar wat bleek de voedster was nog niet gereed met werpen want vanmorgen(13/5/20) lag er nog een vers jong wat ik direct bij de anderen heb gelegd. Best raar dat sommige voedsters gefaseerd werpen… Heeft iemand daar ervaring mee? De jongen zijn niet te groot, maar ook niet heel klein…

De andere nesten groeien gestaag door en zijn 10 weken en een nest van 9 weken. Ook zijn er al twee jongen uit het eerste nest weg. De nieuwe eigenaar wel gemeld dat ze vanwege de corona crisis niet getatoeƫerd zijn en dat hij ook zelf voor de inenting moet zorgen. Nu maar hopen dat hij niet zomaar mijn jonge hazen laat tatoeƫren, maar dat is het risico dat ik loop. Helaas kan ik niet alles houden.


Volgens mij kunnen ze nu nog wel getatoeĆ«erd worden? 
Nou ja dit nieuws wilde ik met jullie delen.
Groetjes,
Jolanda van Gameren