Witte hazen, zwarte hazen

Beste allemaal,

Ik wil jullie graag opnieuw kennis laten maken met de zwarte Belgische Haas. Helaas niet meer erkend in Nederland. Het is een uitdaging voor mij om hier weer erkenning op terug te krijgen, zodat zij ook weer in volle glorie voet op Nederlandse bodem krijgen. Dit zal niet van de een op de andere dag gaan, maar met behulp van onze Belgische collega’s gaat dit vast goed komen.

Dit zijn twee lieve rammetjes, afkomstig uit België. Ze zijn respectievelijk 8 en 5 maanden en zullen worden ingezet op mij witte voedsters. Daarnaast ga ik nog op zoek naar een zwarte voedster, maar kan alvast starten en ga mijn uiterste best doen om deze prachtige zwarte Belgische Haas weer op de kaart te zetten. Zonder wit uit het oog te verliezen.

Met hartelijke sport-groeten,

Jolanda van Gameren-Lemmens

VPKV